Kinderwens

Wil je graag zwanger worden of heb je twijfels over een zwangerschap, wil je een kindje adopteren of heb je andere vragen die gaan over jouw kinderwens? Dan kan je een Kinderwens afstemming aanvragen. Een kinderwens afstemming is voor alle vrouwen die graag zwanger willen worden of een kindje willen adopteren, maar ook homo’s en lesbiennes kunnen een kinderwens afstemming aanvragen.

Tijdens de afstemming maak ik als eerst contact met de aanvrager en luister wat hij / zij wil vertellen. Als er een kinderziel aanwezig is dan laat ik de kinderziel ook aan het woord. Het is niet vanzelfsprekend dat als er een kinderziel aanwezig is de kinderziel ook bij de aanvrager wil zijn.

Ik ben geen gynaecoloog, arts of toekomstvoorspeller. Ik kan dan ook niet vertellen wanneer een vrouw zwanger wordt, medische oorzaken benoemen voor het uitblijven van een zwangerschap of wanneer er een adoptie zal plaatsvinden.

Wat ik wel kan doen is tijdens de afstemming liefdevol, zonder (voor)oordelen en zonder zelf te interpreteren te luisteren naar wat er wordt verteld en zo meer inzicht geven waarom een zwangerschap uitblijft of dat je misschien nog niet aan een zwangerschap of adoptie toe bent.

Vanzelfsprekend zal ik alle informatie die ik vooraf van de aanvrager krijg en alle informatie die ik tijdens de afstemming krijg met alle respect en vertrouwelijk behandelen.

Het tarief voor een Kinderwens afstemming is €60,=